Voor 2024 geen afvalkalender meer in de bus

18 december 2023
Nieuws

Wanneer wordt het GFT en PMD opgehaald? En het papier en restafval? Deze informatie vindt u in de Afvalwijzer app. U ontvangt geen papieren afvalkalender meer in de brievenbus.

In de Afvalwijzer app en op www.mijnafvalwijzer.nlexterne-link-icoon vindt u alle informatie over afval en inzameldagen. U kunt ook een notificatie instellen. Zo mist u nooit meer een inzameldag. Logisch dus dat steeds meer mensen gebruik maken van de Afvalwijzer app. 

Inzameldagen blijven gelijk

Als extra service kregen alle huishoudens in onze gemeente een papieren afvalkalender in de brievenbus. Maar voor 2024 ontvangt u deze afvalkalender niet meer. Dat scheelt veel papier en verspreidingskosten. Bovendien vindt u in de Afvalwijzer app veel meer informatie dan op de kalender. Bijvoorbeeld over afval scheiden. En een afval-ABC met handige tips. Goed om te weten: de inzameldagen blijven in 2024 hetzelfde als dit jaar. 

Afvalkalender printen

Wilt u toch graag een afvalkalender op papier? Dan kunt u deze printen via www.mijnafvalwijzer.nlexterne-link-icoon. Kunt u zelf echt niet printen? Dan helpen we u graag in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht op:

  • woensdagochtend 27 december
  • donderdagochtend 28 december
  • woensdagochtend 3 januari
  • donderdagochtend 4 januari
  • vrijdagochtend 5 januari

Van 8.00 tot 12.00 uur zijn er dan extra medewerkers aanwezig die u kunnen helpen bij het downloaden en printen van de afvalkalender voor uw adres.