Nieuwsoverzicht

RSS-feed
 • Denk mee over waardering vrijwilligers

  Geef uw mening over waardering en ondersteuning van vrijwilligers.

  Twee mensen helpen elkaar
 • Werken aan een duurzame leefomgeving, dat doen we samen

  NTP heeft samen met de gemeente Duiven een kennissessie georganiseerd over het Harsfalt mengsel. Harsfalt is een innovatief asfaltmengsel waarbij 100% van het bindmiddel, dat normaal gewonnen wordt uit ruwe olie, vervangen is door een 100% biologisch alternatief.

 • Liemerse Economische Visie krijgt vervolg met nieuw actieplan

  De Liemerse Economische Visie (LEV) krijgt een vervolg met een nieuw actieplan voor de periode 2024-2026. De vijf Liemerse gemeenten hebben het plan vandaag 22 mei officieel bekrachtigd met het ondertekenen van een dienstverleningsovereenkomst. Hiermee geven ze de Liemerse Ambassade de opdracht om met het nieuwe actieplan aan de slag te gaan.

 • Onderzoek informatie van de gemeente

  We onderzoeken wat de inwoners van Duiven, Groessen en Loo fijn vinden wat betreft nieuws en communicatie vanuit de gemeente.

 • Informatieavond 30 mei over circulair verplaatsbare woningen

  Wij onderzoeken de mogelijkheid van een project met circulair verplaatsbare woningen (flexwoningen) op Biezenkampen. Graag willen wij horen wat er bij u leeft. Wij organiseren een informatieavond.

 • Elfi’s Gezonde Buitendag op zondag 26 mei

  Zondag 26 mei vindt ‘Elfi’s Gezonde Buitendag’ plaats. Een fietstocht voor kinderen langs boeren & telers in de gemeente Duiven.