Werken bij de gemeente

Wie bouwt mee aan onze organisatie?

In Duiven staat de mens als bewoner en gebruiker centraal. Duiven wil een moderne gemeente zijn die kansen grijpt en kansen biedt. Dat vraagt om een integere en extern gerichte organisatie, die samenwerking met buurgemeenten stimuleert. Werken bij de gemeente Duiven betekent toegankelijkheid, professionaliteit en klantgerichtheid. Maar ook: nieuwe mogelijkheden verkennen en doelen bereiken met de middelen die voorhanden zijn. De uitdaging is goed werk afleveren, doen wat gevraagd wordt en hier trots op zijn.  Het motto van Duiven is: 'duidelijk en dichtbij'.

Gemeente Duiven komt graag in contact met jong talent en ervaren krachten die met de gemeente mee bouwen.

Vacatures

Vacatures worden op www.werkeningelderland.nl geplaatst. Dit is de vacature website van de regio Arnhem. Ede, Nijmegen waarop ook mensen buiten de regio kunnen solliciteren. Jong talent en ervaren medewerkers worden verwezen naar deze site om kennis te maken met de gemeente.

Recente vacatures

De gemeente Duiven zoekt een nieuwe griffier.
In verband met het vertrek van de huidige griffier is de Werkgeverscommissie van de gemeente Duiven op zoek naar een Raadsgriffier voor 28,8 uur per week (0,8 fte).
De griffie in de gemeente Duiven bestaat uit de griffier en een plaatsvervangend griffier (28u). Zij worden in hun taken ondersteund door een administratieve medewerker (24u) uit de ambtelijke organisatie 1Stroom.

Sollicitaties en procedure
Als je belangstelling hebt voor deze functie, ga dan voor de volledige vacature naar www.werkeningelderland.nl. Solliciteer vóór 2 december 2019 via: sollicitaties.034402@werkeningelderland.nl

Informatie
In onderstaande bijlages vind je het bijbehorende HR21 profiel, het competentieprofiel en de uitgebreide vacaturetekst.

pdf HR 21 Functiebeschrijving griffier (PDF, 136.81 KB) pdf Competentieprofiel griffier (PDF, 112 KB) pdf Raadsgriffier uitgebreide vacaturetekst (PDF, 88.61 KB)


Stages

Wil je stage lopen of afstuderen bij de gemeente Duiven? De gemeente gaat graag het gesprek aan om te zien waar jouw talenten ingezet kunnen worden. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar sollicitaties@duiven.nl