Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de even weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Werken bij de gemeente

Wie bouwt mee aan onze organisatie?

In Duiven staat de mens als bewoner en gebruiker centraal. Duiven wil een moderne gemeente zijn die kansen grijpt en kansen biedt. Dat vraagt om een integere en extern gerichte organisatie, die samenwerking met buurgemeenten stimuleert. Werken bij de gemeente Duiven betekent toegankelijkheid, professionaliteit en klantgerichtheid. Maar ook: nieuwe mogelijkheden verkennen en doelen bereiken met de middelen die voorhanden zijn. De uitdaging is goed werk afleveren, doen wat gevraagd wordt en hier trots op zijn.  Het motto van Duiven is: 'duidelijk en dichtbij'.

Gemeente Duiven komt graag in contact met jong talent en ervaren krachten die met de gemeente mee bouwen.

Vacatures

Vacatures worden op www.werkeningelderland.nl geplaatst. Dit is de vacature website van de regio Arnhem. Ede, Nijmegen waarop ook mensen buiten de regio kunnen solliciteren. Jong talent en ervaren medewerkers worden verwezen naar deze site om kennis te maken met de gemeente.

Recente vacatures

Stages

Wil je stage lopen of afstuderen bij de gemeente Duiven? De gemeente gaat graag het gesprek aan om te zien waar jouw talenten ingezet kunnen worden. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar sollicitaties@duiven.nl