Proclaimer

De gemeente Duiven is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of u komt informatie tegen die niet (meer) correct is, mail dan naar de gemeente.

Dit is de officiële website van de gemeente Duiven. De gemeente Duiven is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, laat het weten. Mail naar de gemeente, website@1stroom.nl.

Privacy

Alle informatie die u ons verstrekt behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor u ze heeft verstrekt.

Archief

De website van de gemeente Duiven wordt dagelijks gearchiveerd in ons online archief.

Toegankelijkheid

De gemeente Duiven wil met deze website volledig voldoen aan de overheidsstandaard Webrichtlijnen versie 2 op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Hebt u een vraag of een tip? Mail dan website@1stroom.nl.

Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Geef uw melding door aan de gemeente Duiven via e-mail: website@1stroom.nl. Vermeld in ieder geval het probleem dat u ervaart en de link naar de pagina waar het probleem zich voordoet.