Veilig fietsen en wandelen in Duiven

22 mei 2023
Nieuws

Wat vindt u van de fiets en wandelpaden in Duiven, Groessen en Loo? Laat het weten via onderstaande vragenlijst. U bent ook van harte welkom bij één van de inloopbijeenkomsten op woensdag 7 juni in Duiven, dinsdag 13 juni in Loo of woensdag 14 juni in Groessen.

Steeds meer mensen pakken de fiets. Ze fietsen vaker, sneller en over grotere afstanden. De gemeente Duiven wil dat iedereen dit prettig en veilig kan (blijven) doen. Daarom zijn bredere en herkenbare fietsroutes nodig, die goed toegankelijk zijn - ook voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. En misschien zijn er nog andere fietsvoorzieningen nodig. Daarnaast willen we een goed en veilig wandelnetwerk.

Zet het op de kaart!

Daarom brengt de  gemeente de loop- en fietsroutes in kaart. We willen weten waar het goed gaat en waar het beter kan. Adviesbureau BVA voert het onderzoek uit. BVA praat met diverse organisaties en houdt een enquête onder alle inwoners. Via een online kaart kunt u verbeterpunten aangeven. 
Vul hier de enquête met de online kaart in  externe-link-icoon
Dit kunt u doen tot en met vrijdag 9 juni.

Uitkomsten onderzoek

Tijdens drie inloopbijeenkomsten praten we graag verder over de eerste uitkomsten van het onderzoek. Deze bijeenkomsten gebruiken we om met u van gedachten te wisselen over dit onderwerp. U kunt ook aanvullende vragen stellen. De bijeenkomsten zijn:

  • woensdag 7 juni in het gemeentehuis van Duiven
  • dinsdag 13 juni bij zalencentrum Berendsen in Loo
  • woensdag 14 juni bij het Dorpshuis in Groessen

Alle bijeenkomsten zijn van 18.30 tot 20.30 uur. Er wordt geen avondvullende presentatie gegeven. U kunt dus op ieder moment binnenlopen.