Onze website is vernieuwd

13 oktober 2022
Nieuws

De gemeente heeft een nieuwe website. Veel bezoekers hadden de wens dat de website meer herkenbaar mag worden als ‘website van de gemeente’. Dat is gelukt!

Maar er zijn ook andere belangrijke verbeteringen doorgevoerd:

  • De meeste teksten zijn geschreven in begrijpelijke taal, dus beter leesbaar voor iedereen. Dit blijft in ontwikkeling.
  • De homepagina is overzichtelijker:
    - Er zijn nu drie aparte tabbladen voor Inwoners, Ondernemers en College en raad.
    - De rubrieken op de homepagina verwijzen naar een overzichtspagina. Hier staan alle onderwerpen die bij dit onderdeel genoemd staan met een korte uitleg.
  • Alle informatie kan voorgelezen worden via Readspeaker.

Hiermee zijn we er natuurlijk niet! De website van de gemeente is altijd in ontwikkeling. We werken dagelijks aan verbetering om u zo goed en makkelijk mogelijk te helpen en digitaal wegwijs te maken.

Wethouder Johannes Goossen:
"Als wethouder/ portefeuillehouder Dienstverlening ben ik reuze blij met deze nieuwe website. Onze website is naast onze telefonische bereikbaarheid het belangrijkste dienstverleningskanaal, dus is de presentatie en opmaak van groot belang om onze inwoners hier optimaal van dienst te zijn! De nieuwe website van gemeente Duiven is toegankelijker (ook voor inwoners met visuele beperking), overzichtelijker, beter leesbaar en mooier vormgegeven met ruimte voor schitterende foto’s”. Dit is een prachtig voorbeeld  zoals we als gemeente onze inwoners willen helpen om de gevraagde informatie of producten te vinden, terwijl niemand wordt buitengesloten! Een zuivere vorm van een inclusieve gemeente.”

Feedback

Mist u nog informatie of merkt u dat er iets niet werkt? We vinden het fijn als u dat laat weten via website@1stroom.nl

Webpanel

We bedanken het webpanel voor alle zinvolle tips en adviezen die ze hebben ingebracht! Fijn dat inwoners zo betrokken zijn.

Vindt u het ook leuk om deel te nemen aan het webpanel? Stuur een e-mail naar website@1stroom.nl