Inloopavond op 5 februari over de centrumplannen Duiven

29 januari 2024
Nieuws

Een levendig dorpscentrum waar het fijn ondernemen en verblijven is. Dat gunnen we ondernemers, onze inwoners en bezoekers van Duiven. Graag willen wij u informeren over de stand van zaken van verschillende plannen in ons centrum.

Dit doen wij op:

Datum:     maandag 5 februari 2024
Tijd:            19.00 uur tot 20.30 uur
Locatie:    de Ogtent aan het Remigiusplein 9 in Duiven

Tijdens deze inloopavond worden de concept-plannen gepresenteerd voor het centrum. De actuele plannen voor het centrum van Duiven zijn (1) het toevoegen van woningen op het grasveld op het Remigiusplein door Woonzorg Nederland, (2) de herontwikkeling van de Passage door WPRI en de (3) herinrichting van het Remigiusplein door de gemeente.

Tijdens deze avond zullen verschillende betrokken partijen aanwezig zijn om de plannen, procedure en globale planning toe te lichten. Tevens is er de ruimte om uw ideeën met ons te delen. Dit kan tijdens de avond door fysieke antwoordformulieren in te vullen en achter te laten of nadien via de mail bcb@duiven.nl.

Uiteraard zorgen wij gedurende de avond voor een kopje koffie, thee of een glaasje frisdrank.

Wij hopen u tijdens de inloopavond te mogen begroeten. Zou u zich vooraf wel willen aanmelden? Dit kan via bcb@duiven.nl.