Informatieavond 30 mei over circulair verplaatsbare woningen

16 mei 2024
Nieuws

Wij onderzoeken de mogelijkheid van een project met circulair verplaatsbare woningen (flexwoningen) op Biezenkampen. Graag willen wij horen wat er bij u leeft. Wij organiseren een informatieavond.

Wij nodigen u graag uit op:

Datum: donderdag 30 mei 2024
Tijdstip: 19.00 uur tot 21.30 uur (vanaf 18.45 uur inloop)
Locatie: De Stek, Rijksweg 53, Duiven

Inhoud van de informatieavond

Rabo SmartBuilds en Vivare geven die avond een presentatie over hun visie op het project. De gemeente legt ook de eerste schetsen aan u voor. We horen graag van u wat goed is en wat beter kan. Ook kunt u die avond vragen stellen. Waar mogelijk beantwoorden wij die vragen ter plekke.

Wat wordt verder met de opbrengst gedaan?

De gemeente gebruikt uw antwoorden en vragen om het plan verder uit te werken. Na de zomer nodigen wij u opnieuw uit en vertellen wij wat gedaan is met uw input (en waarom dit wel of niet is meegenomen). Van deze avond wordt ook een verslag gemaakt. Dit verslag en de vragen en antwoorden publiceren wij online. 

Meer informatie of vragen?

Op de projectenpagina van de gemeente Duiven vindt u meer informatie. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het project of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar flexwonen@duiven.nl

4 juni is er een thema-avond 

Op 4 juni is er een thema-avond (over de bouw van circulair, verplaatsbare woningen op Biezenkampen) voor de gemeenteraad van Duiven. Deze vindt plaats van 19.30 uur tot 22.00 uur in de OGtent, Duiven. Ook hier bent u van harte welkom. Aanmelden is gewenst via griffie@duiven.nl