Duivense woningbouwprojecten verenigd op één digitale kaart

19 april 2023
Nieuws

De Duivense woningbouwprojecten staan verenigd op een digitale kaart. Wethouder Dominique van Dam is blij met de kaart: “Er zijn volop ontwikkelingen rondom woningbouw in Duiven. In één oogopslag zien inwoners nu op de kaart de woningbouwprojecten. Het zijn deels locaties waar we al langer mee bezig zijn, maar waar we wel zo snel als mogelijk woningen willen realiseren. We zetten stevig in op het realiseren van meer nieuwbouw in Duiven en genoeg en betaalbare woningen voor verschillende doelgroepen.”

Hier kunt u direct naar de digitale kaartexterne-link-icoon.

Digitale kaart

De kaart is een plattegrond van Duiven met iconen die de verschillende bouwprojecten aangeven. Zoom in op de kaart, klik op een icoon en er verschijnt een informatievenster. In dit informatievenster staat onder meer de status van het project, de hoeveelheid woningen, wanneer de benodigde besluiten erover worden genomen en wanneer de verwachte bouw klaar is. Bij een aantal woningbouwprojecten staat er een link waarbij u wordt doorverwezen naar de gemeentelijke website of de website van een projectontwikkelaar voor meer informatie of bouw- en ontwerptekeningen.

Dominique van Dam benadrukt dat de kaart een aanvulling is op de al bestaande informatievoorziening. “Wij blijven via al onze kanalen inwoners actief informeren over alle woningbouwprojecten in onze gemeente. Denk hierbij aan bijeenkomsten, (nieuws)brieven, raadsavonden en onze social media kanalen.”

De gemeente werkt de woningbouwkaart steeds actief bij en blijft de kaart verder ontwikkelen. Voor vragen over de kaart en suggesties kunt u contact opnemen met communicatie@1stroom.nl