Brievenbussticker

Wilt u geen of niet alle ongeadresseerde reclame en huis-aan-huisbladen ontvangen? Vraag dan online een Nee/Nee-sticker of Ja-sticker aan. Die plakt u op uw brievenbus.

Brievenbussticker

In de gemeente Duiven krijgt u standaard geen ongeadresseerd drukwerk in de brievenbus. Zo voorkomen we verspilling van papier. Wilt u wel folders ontvangen? Plak een ja-sticker op de brievenbus en/of meld u digitaal aan.

Sticker ophalen 

De stickers kunt u ophalen bij de balie in het gemeentehuis van Duiven. Bent u niet in de gelegenheid om deze op te halen. Vraag deze aan, dan sturen wij u deze op. 

Welke sticker plakken?

•    Geen sticker of nee/ja-sticker: geen reclamefolders, wel huis-aan-huisbladen
•    Nee/nee-sticker: geen reclamefolders, geen huis-aan-huisbladen
•    Ja-sticker: wel reclamefolders en huis-aan-huisbladen. Voor het wekelijkse folderpakket van Spotta moet u zich aanmelden via InMijnBusexterne-link-icoon.

Huis-aan-huisbladen

Huis-aan-huisbladen zoals de Duiven Post en het Duivens Nieuwsblad ontvangt u ook zonder sticker. Deze bladen zijn namelijk geen reclamedrukwerk. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld drukwerk van non-profitorganisaties. En informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt. Wilt u geen huis-aan-huisbladen in de brievenbus? Plak dan een nee/nee-sticker op de brievenbus. Deze kunt u ophalen in het gemeentehuis of aanvragen via de aanvraagknop op deze pagina.

Let op: met een nee/nee sticker ontvangt u geen gemeentegids. U kunt de gemeentegids dan online aanvragen.

Folders online bekijken

Folders kunt u ook online of via een app bekijken. Kijk hiervoor op de website www.reclamefolder.nl.externe-link-icoon

Digitaal aanmelden voor folders

Folderverspreider Spotta werkt met een digitaal systeem. Wilt u het folderpakket van Spotta (blijven) ontvangen? Meld u dan aan via In Mijn Busexterne-link-icoon. U kunt daar ook aangeven welke folders uit het pakket u wilt hebben. Voor andere folders moet u een ja-sticker op de brievenbus plakken.

Vragen of klachten over de bezorging van folders? 

Het kan gebeuren dat u toch reclamefolders ontvangt terwijl u dit niet wilt. Neem dan contact op met de verspreider van de folders. Voor het folderpakket is dit Spotta.

Blijft u na uw melding folders ontvangen en wilt u dit niet? Meld dit dan via ons contactformulierexterne-link-icoon

Reclamepost waar uw naam op staat (geadresseerde reclamepost)

De gemeente kan hier niks tegen doen. Wilt u zich hiervoor afmelden? Dit kan via de website van postfilterexterne-link-icoon.