Siska Caneel

'Ja, ik wil.....graag jullie trouwambtenaar zijn! Ik zou het een hele eer vinden om op deze manier een bijdrage te mogen leveren aan deze bijzondere dag in jullie leven.

Wat is jullie verhaal? Voor mij staat dat centraal in de ceremonie die ik samen met jullie wil voorbereiden. Tijdens ons voorgesprek bij jullie thuis nemen we niet alleen dat verhaal door, maar ook alle mogelijkheden die er zijn om jullie ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Jullie kunnen dan duidelijk jullie wensen en wat jullie belangrijk vinden, kenbaar maken. Is muziek voor jullie belangrijk? Gaat een speciaal iemand de ringen aangeven? En wil je elkaar iets zeggen bij het aanschuiven van de ringen?

Het belangrijkste is dat jullie als bruidspaar centraal staan. Of jullie nou kiezen voor een ceremonie in de trouwzaal, of op locatie met veel of weinig aanwezigen, voor mij maakt het geen verschil. De huwelijksvoltrekking is natuurlijk een serieuze aangelegenheid,. Ontspannen en humorvol waar het kan, een beetje plechtig waar het past, dat is mijn stijl.

Wie ben ik? Ik ben Siska Caneel. In Rijnwaarden als trouwambtenaar benoemd in 1997.   Ik heb al heel wat huwelijken bevestigd in de Liemers in de gemeentehuizen en op locatie, en kijk altijd weer uit naar het volgende.  Misschien zijn jullie dat wel.  Ik wens jullie bij deze alvast veel succes met de voorbereidingen en een hele mooie trouwdag!