Liemerse Sportprijs

De Liemers heeft een eigen sportprijs. Sporters die een bijzondere prestatie hebben verricht, worden tijdens een feestelijke avond in het zonnetje gezet door de uitreiking van de Liemerse Sportprijs.

Over de Liemerse Sportprijs

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van De Gelderlander. Er worden Liemerse sportprijzen uitgereikt in de volgende categorieën: sportman, sportvrouw, sportploeg, coach, talent en aangepaste sporter.

Nominaties en stemronde

In december 2022 staat de volgende editie op het programma. De nominatieronde start halverwege november. Vanaf dan kan iedereen zijn of haar favoriete sporter nomineren via www.liemersesportprijs.nl/nominerenexterne-link-icoon.

Stemronde

Een jury buigt zich over de nominaties. Hierna blijven er in iedere categorie drie genomineerden over. Dan volgt er een stemronde waarin u kunt stemmen op de overgebleven genomineerden. Stemmen op uw favoriet kan vanaf halverwege november. In december worden de prijzen uitgereikt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.liemersesportprijs.nlexterne-link-icoon.