Digitaal Scheidingsloket

Mensen die gaan scheiden hebben vaak behoefte aan praktische informatie of een luisterend oor. Daarom is er nu het digitaal scheidingsloket. Hiermee willen we voorkomen dat het einde van een relatie of huwelijk uitloopt op een vechtscheiding.

Voor wie is het digitaal scheidingsloket?

Het scheidingsloket is er voor iedereen in de Regio Centraal Gelderland (gemeente Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar) die te maken krijgt met een scheiding of uit elkaar gaat. En zeker ook voor je kinderen.

Je kan je vragen aan ons stellen of je zorgen met ons delen of een dilemma voorleggen waar je mee worstelt. Wij denken graag met je mee en gaan met je in gesprek. We helpen je om overzicht te creëren of om de dingen vanuit meerdere invalshoeken te bekijken.

Ook wanneer als je familielid of als vriend(in) dichtbij een gezin in scheiding staat, mag je met ons contact opnemen wanneer je een vraag hebt of je zorgen maakt. En dat is ook zo als je de leerkracht op school bent, de wijkcoach of anderszins vanuit je professie met een gezin in scheiding van doen hebt. Wij zijn er voor consultatie en kunnen met je onderzoeken waar jij vanuit jouw positie goed aan doet.

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van de chat zijn: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Ook op de dinsdagavond kan je met ons chatten. Dan zijn we er van 18.30 uur tot 20.00 uur.

Misschien vind je chatten niet prettig of kan je niet op de genoemde tijden. Laat dan een bericht voor ons achter via het contactformulier in de chat. We kijken dan of we een moment af kunnen spreken om met elkaar te bellen.

Voor meer informatie kijk op: