Wonen in Duiven

De woonwijken in Duiven zijn mooi ruim opgezet, met oog voor groen en voldoende speelmogelijkheden. De meerderheid van de woningen is relatief nieuw. Duiven heeft veel bedrijvigheid en werkgelegenheid. De dorpen Groessen en Loo hebben elk hun eigen karakter en charme. Door de geringe afstand tot het centrum van Duiven is er een hoog voorzieningenniveau.

Neem voor meer informatie contact op via telefoon 
(0316) 279 111. De gemeente vertelt u graag meer over de mogelijkheden. 

Nieuwbouw

Bouwkavels

Wat kiest u

  • Bouwt u een eigen stadsvilla in het hart van Duiven, waarbij de combi Wonen & Werken mogelijk is, dan vindt u wellicht uw plekje aan de Rijksweg te Duiven (de Vergert).
  • Wilt u wonen in een kleiner dorp, dan kiest u voor een vrijstaande woning in Groessen (Diesfeldt).
  • Of heeft u de voorkeur voor wonen in een karakteristieke kleinschalige buurtgemeenschap, kijkt u dan eens naar de mogelijkheden op de terpen van De Ploen Zuid.

Voor verschillende woningen en bouwstijlen is er een gevarieerd aanbod. Zo kunt u samen met een medebouwer een twee-onder-een-kapwoning bouwen, of ontwerpt u uw eigen vrijstaande droomhuis. De kavelgrootte loopt uiteen van circa 280 m² tot circa 850 m².

Koophuizen

Wilt u een bestaande woning kopen in Duiven? Bekijk het gevarieerde woningaanbod op de verschillende woningswebsites of neem contact op met één van de makelaars in Duiven.