Werkzaamheden vitaal centrum Duiven Kastanjelaan

Publicatiedatum: 
14 juni 2017

Wat gaan we doen

De Kastanjelaan tussen de passage en de Rijksweg wordt vernieuwd. Het profiel wordt gewijzigd en de asfaltverharding wordt vervangen door straatbakstenen. Hierdoor sluit de inrichting beter aan bij een 30 km gebied.
Om de overlast te minimaliseren, voeren we de werkzaamheden gefaseerd uit.

Waar en wanneer zijn de werkzaamheden

Op maandag 19 juni starten we, indien fase 3A gereed is, in fase 3B en vervolgens fase 3C. De werkzaamheden duren tot circa eind juli.

Wegwerkzaamheden Kastanjelaan

Bereikbaarheid

Het verkeer wordt omgeleid via de Rijksweg en Vergertlaan. Op omleidingsroute staat weergegeven in het onderstaande pdf-bestand.

Tijdens fase 3B is de parkeerplaats Lidl bereikbaar vanaf zijde Rijksweg. Het gemeentehuis en de parkeerplaats aan de Kastanjelaan zijn bereikbaar vanaf de zijde Dennenlaan. Het werkterrein is hierboven in het groen weergegeven. Het centrum blijft bereikbaar voor voetgangers, fietsers dienen af te stappen.

Uw veiligheid

Uiteraard wordt aan uw veiligheid gedacht door omleidingen, waarschuwingen en afzettingen. Neemt u deze in acht.
Betreding van het werkterrein is niet toegestaan, tenzij anders overeengekomen met Dusseldorp. Hulpdiensten zijn op de hoogte van onze werkzaamheden en wijzigingen ten behoeve van de bereikbaarheid.

Verkeersmaatregelen

Zie onderstaand document voor de omleiding tijdens de werkzaamheden.

pdf Omleidingsroute (PDF, 6.28 MB)

Contact met ons, Dusseldorp infra, sloop en milieutechniek

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek.
Voor vragen kunt u de omgevingsmanager van Dusseldorp ISM persoonlijk benaderen. De omgevingsmanager is Arno Boschker, telefoon 06 25 01 48 80, e-mail a.boschker@dusseldorp.nu.
Elke dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur is er een inloopuur bij de OGtent waar u terecht kunt met vragen of een blik wilt werpen op de tekeningen.