In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden in elk geval tot 1 september 2020 aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we van ma - do geopend van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Veteranendag gemeente Duiven 2020 gaat niet door

2 juni 2020
Dit jaar gaat de Veteranendag van de gemeente Duiven niet door. Voor wensen/suggesties voor de Veteranendag van 2021 hebben wij een enquête opgesteld.

In juni 2020 stond de jaarlijkse veteranenbijeenkomst in het gemeentehuis van gemeente Duiven gepland. Door de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus en de onzekerheid over het verdere verloop hiervan, hebben we moeten besluiten de veteranenbijeenkomst in 2020 niet door te laten gaan. Wij betreuren het dat we dit besluit hebben moeten nemen, maar vinden dit gezien de huidige omstandigheden het enige juiste besluit.

Enquête

Wel denken we aan een volgende bijeenkomst. Om een beeld te krijgen van uw toekomstige wensen en suggesties voor de Duivense Veteranendag houden wij een enquête. Wij waarderen het zeer als u deze enquête wilt invullen. 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Het college van burgemeester en wethouders wenst alle veteranen en hun naasten veel sterkte en gezondheid toe in deze periode.