Uitgifte kleding-, schoenen- en schoolspullenbonnen

Publicatiedatum: 
29 augustus 2017
De overheid heeft in 2017 extra geld aan de gemeente gegeven voor kinderen uit gezinnen met een minimuminkomen. De gemeente Duiven heeft een kindpakket samengesteld. Het uitdelen van waardebonnen voor kleding/schoenen en schoolspullen voor deze kinderen is een onderdeel hiervan.

Aan alle kinderen van 6 tot 18 jaar met een Gelrepas wordt in de week van 21 augustus een brief met de bonnen toegestuurd. Met deze bonnen kunnen ze schoolspullen, kleding of schoenen kopen. De bonnen zijn in te leveren bij Hema, Primera, Bruna, Derksen Schoenen, Shoeby en Ter Stal. Bij verzilvering van de bonnen bieden deze winkels ook nog extra korting van 10% aan (dit is niet geldig in combinatie met andere acties).

Naast deze kinderen zijn er ongetwijfeld nog andere kinderen die hier ook voor in aanmerking kunnen komen, maar niet bekend zijn bij de gemeente. Als ouders dit bericht lezen en denken dat hun kind hier mogelijk ook gebruik van kan maken kunnen ze eerst kijken of ze voor de Gelrepas in aanmerking komen.

Voor meer informatie of bij vragen voor het indienen van een aanvraag voor de Gelrepas kunnen ouders contact opnemen met de medewerkers van het loket WWZ. Dit kan op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur via telefoon nummer: 0900 - 279 1111.