Theo Kok

Onze voorzitter Theo Kok is 2e kerstdag j.l. geheel onverwachts overleden. Via deze weg willen wij toch graag Theo eren voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend en nog steeds betekent. Buurtvereniging De Woerd bestaat in 2018 70 jaar. Theo is meer dan 20 jaar voorzitter geweest van buurtvereniging De Woerd. 

Hij was de motor van de vereniging, hij verbond, stond altijd voor iedereen klaar, niks was hem te veel. Theo was zo verbonden met de buurtvereniging De Woerd dat iedereen hem kende. 
Theo was de derde generatie van de fam. Kok die een belangrijke rol hebben gespeeld binnen de 70 jaar en er voor gezorgd hebben dat we als vereniging nog steeds levendig en vol op de kaart staan. De vereniging is zowel binnen de buurt als ver hier buiten een begrip in Duiven. Mede door de inzet van Theo blijft de vereniging nog steeds groeien. 

Theo organiseerde binnen de buurt ook dat de processieweg jaarlijks op de juiste wijze werd opgesteld en controleerde op het laatste moment tot in de details.

Theo heeft zich met hart en ziel aan de vereniging verbonden. Dit betekende dat hij regelmatig concessies deed in zijn privéleven. Theo was het hele jaar door bezig met van alles te regelen voor de buurtvereniging om alle activiteiten tot een succes te maken. Theo wilde het iedereen naar de zin maken en kon het moeilijk verdragen als er toch eens ergens een opmerking over was. Dit trok hij zich dan persoonlijk aan hoe klein ook. Bij alle activiteiten stond Theo als eerste klaar en ging als laatste naar huis. Theo hield graag de regie in eigen hand en delegeren was erg lastig. Dit maakte dat hij zelf altijd voorop ging.