Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de even weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Terugkijken bewonersavond Plakse Weide

17 september 2021
De raad van de gemeente Duiven heeft 1 juni 2021 besloten dat BPD en KlaassenGroep een woningbouwplan mogen maken voor 300 woningen op locatie Plakse Weide. Donderdagavond 16 september was er een bewonersavond. De livestream en presentatie zijn nu terug te kijken.

De gemeenteraad heeft BPD en KlaassenGroep de opdracht gegeven om omwonenden en woningzoekenden te betrekken bij het woningbouwplan. Donderdagavond 16 september 2021 was er een eerste bewonersavond. U kunt deze avond terugkijken via https://duiven.gemeentestream.nl

Presentatie

De presentatie die tijdens de avond op het scherm te zien was kunt u hieronder bekijken. 

pdf Presentatie bewonersavond 16 september 2021 (PDF, 947.6 KB)

Vragen

We zijn blij dat er via mentimeter veel vragen en opmerkingen aan ons zijn meegegeven. 
We willen deze vragen zorgvuldig beantwoorden. Daarom zullen de vragen en antwoorden uiterlijk op maandag 4 oktober op deze website worden geplaatst.

Vervolgproces

De gemeente, BPD en KlaassenGroep gaan met elkaar in gesprek over hoe het vervolgproces er precies uit komt te zien. Wanneer dit bekend is zullen we hierover via deze website communiceren. Alle deelnemers aan de eerste bewonersavond ontvangen hierover ook een e-mail.