Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de even weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Rutger den Haan nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Duiven

27 mei 2021
Met ingang van 23 augustus 2021 is de heer Rutger den Haan benoemd tot gemeentesecretaris van de gemeente Duiven. Ook is hij benoemd tot adjunct-directeur van 1Stroom, de ambtelijke organisatie van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Met ingang van 23 augustus is de heer Rutger den Haan benoemd tot gemeentesecretaris van de gemeente Duiven. Een gemeentesecretaris is de eerste beleidsadviseur van het college van burgemeester en wethouders.

Rutger den Haan wordt ook benoemd tot adjunct-directeur van 1Stroom, de ambtelijke organisatie van de gemeenten Duiven en Westervoort. Samen met Mark van der Jagt (Algemeen Directeur 1Stroom) en Maureen Sluiter (gemeentesecretaris gemeente Westervoort) vormt hij de directie van 1Stroom.

Rutger den Haan is 44 jaar en woont in Epse. Hij was bijna tien jaar Directeur Strategie bij het ROC Nijmegen. Eerder vervulde hij onder andere een directeursfunctie bij de Hogeschool Leiden.

Rutger den Haan volgt Chris Papjes op, die wegens vervroegd pensioen de gemeente Duiven gaat verlaten.

Burgemeester Huub Hieltjes: “Met Rutger den Haan hebben we een energieke gemeentesecretaris. Met zijn ervaring en enthousiasme kan hij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de gemeentelijke organisatie, zodat de gemeente Duiven in de toekomst nog beter kan inspelen op de behoeften van inwoners, ondernemers en verenigingen.”