Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de even weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Raadslid Hetty Vermeer-Ernste overleden

22 maart 2021

“Trouw en betrokken”

Met verdriet laten wij weten dat raadslid Hetty Vermeer-Ernste donderdagavond 18 maart 2021 na een kortstondige ziekte is overleden. Hetty is 75 jaar geworden. Ze was raadslid voor de VVD in de raadsperiode 2010 - 2014 en sinds 2018. Ook toen ze geen raadslid was, was zij regelmatig aanwezig bij raadsvergaderingen, vrijwel altijd samen met haar echtgenoot.

We kennen haar als een betrokken, collegiale en trouwe collega. Iemand die veel aandacht had voor de mensen om haar heen en voor haar leefomgeving. Zo heeft zij zich jarenlang met hart en ziel ingezet als vrijwilliger bij Thuvine. Voor haar bijzondere verdiensten voor de samenleving heeft zij in 2013 een Koninklijke onderscheiding gekregen als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Tijdens de (digitale) raadsavond op dinsdag 23 maart om 19.30 uur wordt er stilgestaan bij het overlijden van Hetty Vermeer-Ernste. Die dag hangt ook de vlag bij het gemeentehuis halfstok.

“Hetty had een warme persoonlijkheid. Als raadslid zette ze zicht in voor goede onderlinge verhoudingen. Ze maakte zich sterk om met concrete maatregelen de leefbaarheid van de dorpen te verbeteren.”, aldus burgemeester Huub Hieltjes.

Wij wensen haar man, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, vrienden en familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Condoleanceregister

Hieronder kunt u een boodschap voor de familie van Hetty Vermeer-Ernste achterlaten.

Condoleanceregister Hetty Vermeer-Ernste

Hetty Vermeer-Ernste