Zaterdag 4 april en zondag 5 april vindt noodzakelijk onderhoud plaats aan systemen van de gemeente. Tijdens dit onderhoud is het indienen van een aanvraag met DigiD, eHerkenning en het maken van een afspraak met de gemeente niet mogelijk.

Onze excuses voor het ongemak.

Pop-uplocaties

Pop-uplocaties voor maatschappelijk initiatief: kom iets organiseren in de Passage of op het Eilandplein!

We willen als gemeente graag optreden als partner. Meedenken, meedoen en mede mogelijk maken. Daarnaast willen we met het nieuwe Stimuleringsbeleid investeren in initiatieven. En niet alleen financieel. Vanaf nu zijn er twee pop-uplocaties waar initiatieven tot bloei kunnen komen!

Heeft u een goed idee voor Duiven? Mist u een activiteit in uw buurt? Of bent u een professional en heeft u een aanbod voor de gemeente? Kom gerust eens praten, er is veel mogelijk in onze pop-uplocaties. Kijk voor de locaties op de Poster pop-uplocaties.

pdf Poster pop-uplocaties (PDF, 1.15 MB)

Wat betreft mogelijke activiteiten kunt u denken aan een lezing, een sociale activiteit, een cursus, een workshop of een kinderactiviteit. De pop-uplocaties zijn ook bedoeld voor maatschappelijke initiatieven die nog verder uitgedacht en voorbereid moeten worden en in de praktijk getoetst en bijgeschaafd kunnen worden. U kunt dan denken aan een wijkontmoetingspunt, een mentororganisatie voor kwetsbare jongeren of een initiatief voor verduurzaming van een buurt. Door gebruik te maken van de pop-uplocatie krijgen deze initiatieven een kans om te groeien.

U organiseert, wij verbinden u met andere initiatiefnemers en helpen u met werven van deelnemers door onze communicatiekanalen in te zetten.

Er zijn twee ruimtes die op alle dagen van de week beschikbaar zijn. Deze bevinden zich op het Eilandplein en in de Passage. Meer informatie over de gebruikersvoorwaarden kunt u lezen in de Voorwaarden pop-uplocaties.