Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de even weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Pop-uplocaties

Pop-uplocaties voor maatschappelijk initiatief: kom iets organiseren in de Passage of op het Eilandplein!

We willen als gemeente graag optreden als partner. Meedenken, meedoen en mede mogelijk maken. Daarnaast willen we met het nieuwe Stimuleringsbeleid investeren in initiatieven. En niet alleen financieel. Vanaf nu zijn er twee pop-uplocaties waar initiatieven tot bloei kunnen komen!

Heeft u een goed idee voor Duiven? Mist u een activiteit in uw buurt? Of bent u een professional en heeft u een aanbod voor de gemeente? Kom gerust eens praten, er is veel mogelijk in onze pop-uplocaties.

Wat betreft mogelijke activiteiten kunt u denken aan een lezing, een sociale activiteit, een cursus, een workshop of een kinderactiviteit. De pop-uplocaties zijn ook bedoeld voor maatschappelijke initiatieven die nog verder uitgedacht en voorbereid moeten worden en in de praktijk getoetst en bijgeschaafd kunnen worden. U kunt dan denken aan een wijkontmoetingspunt, een mentororganisatie voor kwetsbare jongeren of een initiatief voor verduurzaming van een buurt. Door gebruik te maken van de pop-uplocatie krijgen deze initiatieven een kans om te groeien.

U organiseert, wij verbinden u met andere initiatiefnemers en helpen u met werven van deelnemers door onze communicatiekanalen in te zetten.

Er zijn twee ruimtes die op alle dagen van de week beschikbaar zijn. Deze bevinden zich op het Eilandplein en in de Passage. Meer informatie over de gebruikersvoorwaarden kunt u lezen in de Voorwaarden pop-uplocaties.