Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de even weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Parkeren in Duiven – Denkt u mee?

11 november 2021
Het parkeren van uw fiets of auto, bij huis, op het werk of bij het doen van de weekboodschappen. Parkeren is een onderwerp waar bijna iedere bewoner in de gemeente Duiven dagelijks mee te maken heeft. Het is belangrijk dat we uitgangspunten en afspraken voor parkeren vastleggen. Daarom stelt de gemeente Duiven een nieuw Parkeerbeleidsplan op.

In dit plan is uw mening van groot belang. Graag horen wij uw mening en ideeën over parkeren. De reacties worden meegenomen bij het opstellen van het nieuwe Parkeerbeleidsplan voor parkeren.

Via de website Maptionnaire kunt u in een online-enquête uw ervaringen over parkeren met ons delen. De enquête bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel kunt u positieve punten en verbeterpunten aangeven. Dit kan zowel voor specifieke locaties als in het algemeen. In het tweede deel staan stellingen over parkeren waar uw mening wordt gevraagd. Als laatste worden enkele persoonlijke kenmerken gevraagd. Deze vragen zijn niet verplicht om in te vullen. Overige vragen en opmerkingen kunt u aan het einde in de enquête kwijt.

Het invullen van de enquête duurt 5 tot 10 minuten. We raden u aan om de enquête met een pc of laptop in te vullen (om de interactieve kaart te kunnen gebruiken). De enquête staat open van 8 november tot en met 3 december.

Adviesbureau Goudappel voert het onderzoek uit in opdracht van de gemeente Duiven. De resultaten worden anoniem verwerkt en alleen voor het opstellen van het parkeerbeleidsplan gebruikt.

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname aan deze enquête!