In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
 
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. 
Voor telefonie en sociale media gelden de normale openingstijden..

Nee/Ja-sticker

Wilt u geen of niet alle ongeadresseerde reclame en huis-aan-huisbladen ontvangen? Vraag dan online een Nee/Nee-sticker of Nee/Ja-sticker aan. Die plakt u op uw brievenbus. U kunt alleen de landelijke Nee/Nee- en Nee/Ja-stickers online aanvragen. De Nee/Ja-sticker voor de DuivenPost haalt u op bij het gemeentehuis.

Goed om te weten

  • Met de Nee/Ja-sticker ontvangt u geen ongeadresseerde reclame zoals folders en brochures. U krijgt nog wel de huis-aan-huisbladen.
  • Met de Nee/Nee-sticker ontvangt u ook geen huis-aan-huisbladen zoals de Duiven Post met daarin het gemeentenieuws.
  • Met een Nee/Nee-sticker ontvangt u geen gemeentegids. U kunt de gemeentegids dan online aanvragen.
  • De gemeente Duiven heeft ook een speciale Nee/Ja-sticker waarmee u wel de Duivenpost met daarin het wekelijkse gemeentenieuws ontvangt, maar geen reclamedrukwerk of andere huis-aan-huis kranten. Deze kunt u niet online bestellen, maar is alleen op het gemeentehuis verkrijgbaar.
  • U kunt alle stickers ophalen in het gemeentehuis. U kunt hiervoor zonder afspraak terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag ook van 13.30 tot 16.00 uur.