Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de even weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Johannes Goossen

Johannes Goossen

Ik ben Johannes Goossen, 53 jaar en woon inmiddels ruim 20 jaar in Duiven samen met mijn partner en trouwe viervoeter Dibbes. Ik mag wethouder van en voor onze mooie gemeente Duiven zijn. In mijn takenpakket zit naast het project Bewegen – Ontmoeten – Sporten – Spelen (BOSS) ook financiën, woningbouw, actief burgerschap, jongeren- & ouderenbeleid en welzijn. Een hele mooie en ook uitdagende combinatie van onderwerpen.

Een belangrijke mijlpaal was het BOSS-akkoord. Ik ben blij dat ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren. Daarnaast vind ik het ook leuk om mee te denken over de uitvoering van het akkoord. Ik adviseer de stuurgroep BOSS en ben met heel veel enthousiasme ambassadeur van dit akkoord. Op die manier mag ik bijdragen aan het vooral zichtbaar maken van de projecten.

Vanuit de gemeente willen we onze verenigingen, ondernemers en inwoners met elkaar verbinden. Sport en bewegen dragen daar zeker aan bij, naast dat het zorgt voor plezier en ontmoeting.