Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de even weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Het college van B&W gaat stagelopen! Heeft u een plek?

Wat u moet weten

Al eerder heeft het college van B&W stage gelopen bij verschillende bedrijven. Dit was een groot succes en daarom gaan we het nog een keer doen! In de komende weken kunnen bedrijven, organisaties en verenigingen in de gemeente Duiven zich aanmelden om een wethouder of burgemeester een dagdeel stage te laten lopen. Het college van B&W wil hierdoor ervaren hoe het bedrijf met klanten/cliënten omgaat, waar het bedrijf tegenaan loopt en hoe bedrijfsprocessen lopen. Ook verenigingen of andere organisaties kunnen zich melden. Het college van B&W staat voor van alles open!

De stages zijn een aanvulling op de bedrijfsbezoeken die het college van B&W al doet. Daarmee hoopt het college een beter beeld te krijgen van wat er speelt op de werkvloer en wat er nodig is binnen de bedrijven, organisaties en verenigingen in de gemeente Duiven.

Lijkt het uw bedrijf, organisatie of vereniging leuk als een collegelid een dagdeel stage komt lopen? Laat het ons weten voor 14 oktober 2019.