Dialoog- en DoorpakWeken Duiven; jouw huis jouw buurt

28 augustus 2019
De Dialoog- en DoorpakWeken Duiven zijn weer terug! Twee jaar geleden zijn we gestart met de eerste Dialoog- en DoorpakWeken Duiven (DDWD). Deze stonden helemaal in het teken van het nieuwe stimuleringsbeleid. In februari hebben we een nieuwe sessie gestart met daarin verschillende onderwerpen. Deze keer zijn we terug met een thema: Jouw huis, jouw buurt.

De locatie voor dit najaar is het Schuttersvereniging Willem Tell aan de Loostraat 38 in Loo. We zijn nu terug en hebben een pakkende agenda voor je samengesteld!

Het doel van deze DDWD is om in gesprek te gaan met inwoners, verenigingen en professionals over onderwerpen die op dit moment belangrijk zijn. Jij als inwoner hebt hierin ook een belangrijke rol. Laat jezelf dan ook zien en horen! Dit is je kans. Na deze week koppelen we aan je terug wat de opbrengst is geweest en wat het vervolg wordt. Vanaf 2019 zijn we elk jaar, in het voor- en najaar, terug met deze DDWD. Vind je het leuk om bij een van deze bijeenkomsten aanwezig te zijn? Graag aanmelden via: DDWD@duiven.nl en laat je naam, organisatie/vereniging (indien van toepassing) achter en bij welke bijeenkomst je aanwezig wilt zijn.

Benieuwd naar het programma? Bekijk het in onderstaande bijlage.

pdf Informeel extra, Dialoog- en DoorpakWeken Duiven (PDF, 3.46 MB)

Hopelijk tot dan!