De Dialoog- en DoorpakWeken Duiven (#DDWD) zijn weer terug van 18 februari t/m 1 maart!

Publicatiedatum: 
7 februari 2019
Twee jaar geleden zijn we gestart met de eerste Dialoog- en DoorpakWeken Duiven (DDWD). Deze stonden helemaal in het teken van het nieuwe stimuleringsbeleid. We zijn nu terug en hebben een pakkende agenda voor u samengesteld! Met bijvoorbeeld: de Burgerbegroting, BOSS café en een bijeenkomst over evenementen. Het doel van deze DDWD is om in gesprek te gaan met inwoners, verenigingen en professionals over onderwerpen die op dit moment belangrijk zijn. U als inwoner heeft hierin ook een belangrijke rol. Laat uzelf dan ook zien en horen! Dit is uw kans.

Na deze twee intensieve weken koppelen we aan u terug wat de opbrengst is geweest en wat het vervolg wordt.

Vanaf 2019 zijn we elk jaar, in het voor- en najaar, terug met deze DDWD weken. Vindt u het leuk om bij een van deze bijeenkomsten aanwezig te zijn? Graag aanmelden via: DDWD@duiven.nl en laat uw naam, organisatie/vereniging achter en bij welke bijeenkomst u aanwezig wilt zijn.

Blokkenschema

Het blokkenschema wordt regelmatig aangepast. Voor het definitieve schema zie onderstaande bijlage. De Dialoog en Doorpak-weken vinden plaatst in de OGTENT, Remigiusplein 9 te Duiven, Walcherenstraat 5 te Duiven (De Timp), Dorpshuis Groessen en in het gemeentehuis van Duiven, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven.

pdf Informeel extra: Dialoog- en Doorpakweken Duiven (PDF, 2.03 MB)
 

De aftrap

We rijden met een koffie TukTuk door de gemeente Duiven om aandacht te geven aan de start van de DDWD.