Important message

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gelden voorlopig aangepaste openingstijden voor de balie in het gemeentehuis:
Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 8.00 - 12.00 uur. En op maandagavond in de even weken van 18.00 – 20.00 uur.
Voor telefonie en sociale media zijn we geopend van ma - do van 8.00 – 16.00 uur en vrij van 8.00 – 12.30 uur.

Bert de Jong

Bert de Jong

Sinds 2005 ben ik, Bert de Jong, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS), eerst alleen in de gemeente Westervoort en sinds kort ook in de gemeente Duiven. En een enkele keer in een andere gemeente van ons land op verzoek van het aanstaande echtpaar of aankomende geregisterde partners.

Ik ben in het gezelschap van Babsen in deze gemeenten de enige man, ik ben een frisse 60’er, en houd ook van een frisse aanpak van de dag van jullie leven. Deze belangrijke dag kan ik in samenspel met jullie wie weet wel een extra glans geven, en zijn wensen en praktische zaken die zoal voorbij komen ter voorbereiding van de ceremonie.

In het dagelijkse leven houd ik mij bezig, als bestuurder en trainer van de Coöperatie Landgoedbeheer Veluwezoom, met het beheer van en advies over historisch groen, ik ben actief op diverse landgoederen langs de IJssel van Arnhem tot Zutphen. Mijn achtergrond is bos- en landschaps werk in het sociaal domein, met als doel mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt gepast werk te bieden, datzelfde is ook het doel van de coöperatie waar ik nu actief ben.

Wie weet zien wij elkaar ter voorbereiding op een ceremonie om ook een soort van coöperatie tussen twee mensen tot stand te brengen, benieuwd hoe dat moet, vraag het!

Met groene groet, Bert de Jong